vineri, 19 octombrie 2012

Giurgea - omul cu un singur neuron



             Poza aceasta este postata de Giurgea pe blogul sau. Omul a revenit astazi cu un articol de domeniul SF. Dobitocul ca de obicei abereaza si face referire la capitalismul salbatic care se asterne peste noi fara voia noastra. Este extrem de bucuros ca romanii saracesc si ofera un exemplu despre cum se cumparau case in perioada boom-ului imobiliar, iar acum toti acei propietari sunt executati silit. Dar acestia nu sunt tot capitalisti ca si domnul Giurgea? ca tot el afirma ca ei au cumparat case atunci pt. a le vinde cu mai mult! Oricum zapacitul asta ne ofera si o cifra: cica ar fi cam 8 milioane de cetateni in executare silita, toti cei ce au cumparat case. Sa fim seriosi, nici nu au fost construite atatea apartamente sau vile, in toata perioada boom-ului.
  Omul mai debiteaza o tampenie cum ca Uniunea Europeana se va desfiinta si se va infiinta imperiul german. Nu zau!! Simte dobitocu chestia asta. Si ne mai spune ca daca nu dorim imperiu german, noi ca Romani, duntem liberi sa murim:

Nu va convine? Sunteți…”pui de daci si de romani”? Nici o problemă: ieșiți afară!
Sunteți liberi sa muriți. Este soluția finală.

Dupa care mamelucu asta de Mihai Giurgea lasa deoparte aberatiile si ideile hitleriste si profeteste, de fapt este sigur ca chiar se intampla, disparitia drepturilor angajatilor, disparitia concediului, programul de 16 ore pe zi... :

Deja dispar toate drepturile angajaților, dispare concediul legal, salariul minim nu se mai aplica, cărțile de munca nu se mai completează, munca la negru e dublă față de cea legala, șomajul explodează, dispare ziua de lucru de 8 ore. A, nu vrei sa muncești 16 ore pe zi? In șomaj cu tine, putoare comunistă! Ia marș pe Lista Neagra!
Capitalismul sălbatic vine exact cum v-am spus: cu voia, sau fără voia voastră!

Tampitul ramane tot tampit!!!!!!!!

1 comentarii:

  1. Am descoperit capitalismpepaine.ro recent. Sunt ingrozit de ceea ce scrie acest individ.
    Apropo, chiar ma gandisem sa construiesc un astfel de blog, in care sa-l critic pe acest "individ", exact cu numele: socialismpepaine. :D

    Noroc!

    RăspundețiȘtergere