miercuri, 14 noiembrie 2012

Mihai giurgea: Cretinul de serviciu


Poate ca nu mai trebuie neaparat precizat ca Giurgea chiar este un cretin!!! Un tantalau cu creier de gaina, ce se pricepe, asa zice el, la analize economice de dezvoltare durabila si sustenabile. OK! Nimic din toate acestea nu au vreun numitor comun cu Giurgea. El doar zice ca se pricepe, dar vorbeste deschis despre invazia tarilor dezvoltate asupra celor mici( invazie militara, fireste), externalizarea tuturor serviciilor si privatizarea guvernelor lumii, reintroducerea sclavagiei, libertatea patronilor de a face orice, chiar sa-si ucida proprii angajati!



Incercam sa-i putem gasi scuze dobitocului de Giurgea pentru tampeniile ce le debiteaza. Un control psihiatric nu stim daca a efectuat, dar daca da, suntem curiosi de rezultatele acestuia. In orice caz, daca tipul ar fi in viata de zi cu zi un om serios, placut, admirabil( cum multi cititori de pe blogul sau spun ca este) iar cand incepe sa scrie articole iese fiara din el, inseamna ca ori e beat, ori fumeaza iarba sau a trecut pe heroina, cocaina si alte droguri puternice!?!

In ultima sa postare spune ca SUA si Germania ne da m..e! Nu noua ci doar USL-ului. Sau poate si noua si USL-ului:

Cat despre guvernul SUA si al Germaniei…hahahaha: aproape ca nu e zi in care sa nu va dea, pardon, muie. Ați ajuns sa spuneți ca Angela Merkel, Hillary Clinton, Barosso, ambasadorul SUA ar fi cu toții…băsiști.

Asa vede gagauta de Giurgea lucrurile. O fi omul foarte suparat, fiind un sustinator aprig a lui Basescu, vazand forta USL-ului si bezmeticirea PDL-ului, se exprima si el cum poate si da m.... , la figurat!!!!
Acest fragment este la inceputul articolului sau. Presupunem ca omul fuma iarba. In continutul articolului ne vorbeste despre cum Victor Ponta a tinut-o din greseala in greseala, ba cu referendumul, cu seceta sau Oltchim, debiteaza si aici o sumedenie de tampenii, dar nu are rost a le lua in seama. In schimb, in finalul articolului omul deja a trecut pe heroina sau mai degraba LSD.  Omul spune cum si-ar dorii el sa fie faliment si razboi total in Romania. Preluarea conducerii Romaniei de catre SUA si Germania prin intermediul lui Basescu si MRU.  Imbecilul asta mai doreste desfiintarea independentei Romaniei, a Constitutiei si trnsformarea tarii in colonie. Nu in ultimul rand, in viziunea cretinului de Giurgea, solutia finala ar fi exterminarea totala a Poporului Roman:

După părerea mea : războiul total. Falimentul, urmat de mișcări de stradă si de o lovitură de stat. Preluarea conducerii direct de către Statele Unite si Germania (prin intermediul lui Traian Băsescu si probabil al lui Răzvan Ungureanu, de care văd ca le place lor).

Am scris deja că eu susțin orice acțiune germano-americană de preluare a puterii. Susțin desființarea independenței României, a Constituției, a Parlamentului si transformarea oficială a țării intr-o colonie.

Soluțiile pașnice au un mare defect: supraviețuirea adversarului. Războiul se prelungește la infinit (ca in România, unde comuniștii au fost iertați in 1989, si de 20 de ani jefuiesc tara). Cea mai economica si mai rapida soluție este întotdeauna exterminarea completa.

Sigur LSD-ul este de vina, ca daca nu, inseamna ca omul trebuie inchis la psihiatrie pe viata!!!





3 comentarii:

  1. Vezi ca asa zicea si Lavrenti Beria despre dusmanii lui. Si Lenin, si Stalin.. toti cei care nu erau de acord cu ei aveau rapid eticheta de "nebuni ce trebuie inchisi pe viata". In unele cazuri erau dezumanizati, adica li se spunea viermi, gandaci capitalisti samd. Ca mujicul de rand sa ii poata omora mai usor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. John Galt, clar...dp nume e clar ca esti unul din spalatii pe creier care a citit INEPTIA aia de carte scrisa de babornita aia hipocrita, Ayn Rand.
      Pacat ca in cartea ei nu a scris ca si in timp ce predica scuipatul peste saraci si omorarea lor, ea a ajuns saraca si a beneficiat de sistemul pe care l-a injurat atat.
      O javra imigranta rusa sociopata si fara pic de empatie pt oricine in afara de bani. Pana si "sotul" ei era o chestie pt ea.

      Ștergere
  2. Sunt de acord cu dumneavoastra in privinta lui giurgea, dar doar pe jumatate. Are perfecta dreptate in ceea ce priveste USL-ul si banda lor de comunisti imputiti. Romania nu este in stare sa se guverneze singura. Romanii sunt needucati, au memorie proasta si sunt incapabili de a vedea lucrurile in perspectiva. Avem nevoie de puteri externe care sa preia fraiele tarii altfel, ne intoarcem in Evul Mediu cu pasi mici, dar dureros de siguri. Sunt pro capitalista, dar si pro-umanitate si pro-romani.

    RăspundețiȘtergere